mandag den 16. august 2010

Mit lille bitte rum


Nogen af jer ved det måske godt, men meget plads har vi bestemt ikke ; ) 74km2 2 voksne og to store børn + en Labrador. Så her gælder det om virkelig at udnytte hver en cm *GG*
Min kære mand er heldigvis super god, med hammer og sav, så han har lavet hylder til mig, så jeg kan have alle min scrap ting et sted.
Passer ikke helt for min Big Shot + dies står et andet sted, men så næsten da.

Det var super svært at tage billeder, jeg håber i kan danne jer et indtryk af hvordan der ser ud. Rummet er ca 3 m2. Dejligt at få ryddet op, og der kan sagtens være mere juhuuuuu

Bordplads er der jo intet af, så al arbejde foregår inde i stuen : )

God aften til jer alle12 kommentarer:

 1. Det lyder som om I har det godt pakket! Men det er da nogle fine løsninger :)

  SvarSlet
 2. Du har da fået det så fint indrettet. Og med kreative løsninger ser det ud til.
  Hvor er det heldigt, at du har plads til mere ! Ellers ville det jo også være rigtig skidt. hihi.
  Dejligt for dig med en handy-man i huset.

  SvarSlet
 3. Hvor herligt at have en sådan sød handymand:)

  SvarSlet
 4. Årrh det skuffearrangement er da vildt lækkert! Det kunne jeg også bruge. :) Og opslagstavlen er da genial... sådan en kan jeg desværre ikke få op - hele "væggen" ved siden af mit scrapbord er vinduer *G* pissesvært at slå søm i.

  SvarSlet
 5. Det er da en super løsning med alle de skuffer!

  SvarSlet
 6. Fin løsning og dejligt med de kære mænd, der vil gøre så meget for, at vi kan hvae det godt med vores papir og dimser.

  SvarSlet
 7. Jeg vidste godt, at i ikke havde meget plads. Så jeg har været lidt spændt på hvordan du havde indrettet dig. Du har jo fået lavet en super god opbevaring på det plads du har. Og dejligt at der stadigvæk er plads til mere. Tak for kigget.

  SvarSlet
 8. Hej du.
  Jeg vil da lige svare dig på dine spørgsmål. Det papir med kinesertegn har jeg fra en lille pakke papir jeg købte for flere år siden. Der var nogle ark med Gratulere og så nogle ark med de her tegn. Jeg kan simpelthen ikke huske hvorfra, men det er tudsegammelt. Den store vifte er en jeg har printet fra en vintageside, og den lille metalvifte jeg har sat på har jeg købt hos KortogGodt i Norge (lækker biks). Tak for alle de søde kommentarer på min blog - jeg er så glad hver gang der er kommentarer. :)

  SvarSlet
 9. Lækker hjørne du har.
  Jeg vil se frem til hvad du får lavet med Hero arts stemplerne ; )

  SvarSlet
 10. Det er såååå imponerende at I kan klare jer med så lidt plads. VI er to voksne og to små børn på 170 m2 og har slet ikke plads nok. Der er nok noget om det der med at man aldrig har plads nok hihi

  Kan godt lide dine løsninger med skrå hylder ved siden af skuffesektionerne (fra ikea ikk?)

  SvarSlet
 11. Ja, er selv opvokset i en lejlighed på 68 kvm. så kender alt til det med den mindste cm. men igen hvor er det imponerende at man kan finde de løsninger til de man nu har brug for. Dejligt scraprum du har fået.

  SvarSlet
 12. det er da super godt udnyttet. dejligt at få tingene "frem" så det er nemt at finde det du vil bruge.
  God fornøjelse med det :)

  SvarSlet