søndag den 17. april 2011

Bliver nød til at fortælle det til nogen NU : )

Jeg har lige fået en SMS fra Mau aka Marianne som lige nu sidder i Roskilde, hvor der står dit heldige asen du har igen vundet : ))
Tænk jer jeg har igen vundet hos Kreative fornemmelser en kurv med ???? og indgangsbillet til næste Scrap a mania : ))))) juhuuuuuuuuuu kan slet ikke få mine arme ned, sidder bare og hopper i sofaen.
Er det ikke vildt???
Jeg fik jo nogle lodder igår, og eftersom jeg ikke kunne være i Roskilde idag, spurgte jeg Marianne om hun ikke ville tjekke mine lodder, er hun ikke sød ; )
Hun har lovet at sende billeder til mig når hun er hjemme igen. Skal nok lægge dem ud på bloggen.
Jeg ved slet ikke rigtig hvor jeg skal gøre ad mig selv lige nu *GG*
Håber i får en god søndag det har jeg i hvertfald tihi.....

6 kommentarer:

 1. stort tillykke til dig ... det var da en dejlig overraskelse at få, sådan en søndag eftermiddag. Glæder mig til at se hvad du har vundet.... helt sikker super lækre sager

  SvarSlet
 2. Tillykke med at du vandt!! ; )
  Jeg glæder mig også til at se hvad..

  SvarSlet
 3. Nej hvor fedt, tillykke med gevinsten. Fede ting du har fået købt, det skal nok blive til nogle flotte kort.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke herfra... Heldige dig. Så kan vi andre bare komme an med vores søndage, de når jo ikke din til sokkeholderne :o)

  SvarSlet
 5. Ihh hvor er du heldig... Der må være noget held med dig og kreativ :-) Tillykke tillykke... sådan havde jeg det da jeg vandt billet til sam i sidste øjeblik... Skønt at vinde..


  knus jayne

  SvarSlet
 6. hvor lækkert tillykke med det, men du må hellere advare arrangørerne, for hvis et "besøg" varer 6 timer hvor længe bliver du så ikke som deltager :o)

  SvarSlet