søndag den 23. februar 2014

Fundet kreativiteten igen : )

Jeg har været igang med at prøve at finde min kreativitet igen, jeg har virkelig ikke lavet meget de sidste mange mdr.
Der har været for mange andre ting der har fyldt i mit liv. Mange af jer ved at vi har Sebastian der fyldte 18 i sep, at blive "voksen" er ikke nemt.
Det lader dog til nu at det flasker sig : ) han har fået sin pension, og STU tilbud fra aug, det svære har været at det var yderst vigtig at, det blev i de rammer hvor han senere skal bo i.
Så han kan lærer omgivelser, hans lejlighed og ikke mindst nye voksne at kende, i hans tempo.
Alle har heldigvis kunne se dette, og nu er det lykkes, HURRA. Han skal ikke flyttet de næste par år med mindre han selv gerne vil, men muligheden er der, og alt foregår stille og roligt : )
At det har været en kamp, behøver jeg vel ikke at fortælle tihi… py….. nu kan jeg trække vejret igen, for en tid : ))

Nå tilbage til min kreativitet, som i alt dette var pist væk….. den kom ikke, ad sig selv, som den plejer… så til sidst satte jeg mig ned og bare lavede noget… bare noget.
Jeg prøvede alle mulige teknikker, og til sidst havde jeg det sjovt, og der er jeg nu. SKØNT.
Så i flere dage i rap, har jeg nu lavet kort, og hygger mig rigtig meget : )


Jeg startede ud med at lave mange små kort, de er lavet af div rester.Gik derefter

over til mere alm størrelser kort. Har brugt distress inks, min Cameo, mist og washi tape, samt div stempler.Vi har vist alle prøvet det der med at ens kreativitet/mojo forsvinder, hvad har i andre gjort?? hos mig hjalp det slet ikke at drøne rundt på pinterrest og alle jeres skønne blogge.
Det har hjulpet super meget de andre gange jeg har haft en lille krise, men denne gang var bare helt anderledes kender i det??
Håber i forsat har en rigtig dejlig søndag, her i København skinner solen og der er skønt tusind tak fordi du kiggede med : )

3 kommentarer:

  1. Fine kort. Jegmer helt vildmmed den to sidste med stjernerne

    SvarSlet
  2. Sikke mange rigtig fine kort alle sammen, og hvor skønt at se, at kreativiteten er tilbage. Jeg tror simpelthen ike, der findes en opskrift på det, det er såå forskelligt, hvad der virker for forskellige mennesker, og det kan endda være forskelligt fra gang til gang for den samme persom, men jeg er helt siker på, at vi alle har været der og prøvet det. Jeg tror bare ikke man skal prøve på at presse noget frem, det gør det bare endnu værre, da det så blir en pligt frem for sjovt, og det skal være sjovt for at kreativiteten virker ordentligt tror jeg i hvert fald.

    SvarSlet