lørdag den 21. januar 2012

Endelig et Lo

Py... jeg har kæmpet med at komme igang igen med at lave Layouts.
Jeg har tusindvis af billeder der "burde" scrappes, det var faktisk derfor jeg i sin tid startede med at scrappe : 0 men jeg har aldrig rigtig, kommet igang.
Så jeg kæmper, det er totalt uvant, men rigtig sjovt : ) jeg har lavet nogle stykker gennem tiden, men ikke mange.
Jeg har endnu ikke rigtig fundet min stil, når det drejer sig om Loér som jeg lader mig ret meget inspirerer rundt omkring : )
Dette lo, er en af dem, brugt noget af alle mine kits fra Studio Calico, de lægger og hober sig op.
Dette Lo, tog mig en hel dag *GG*
Det er så meget nemmere at lave kort tihi...
Håber i får en rigtig god lørdag aften, og tak for alle jeres søde kommentarer : )

13 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot. Lækker detalje på detaljebilledet! ; )
  Nogle gange skal man bare kaste sig ud i det og komme igang igen. Sådan har jeg det i hvert tilfælde....
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Et skønt LO, Mio og nu kom du da i gang, og det der med at have "en stil" det finder du først ud af når du har lavet en stak LOer, tænk ikke så meget på stil, du skal bare følge dit hjerte. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Det kan godt være du ikke laver mange LO'er - men det her er super fedt! :)
  Syns det er rigtig godt med det sort/hvide billede der lissom popper ud af layoutet, det giver en skøn kontrast til de andre billeder.
  Det dér med at finde sin stil - det skal du såmænd ikke spekulere alt for meget over - lav det du føler for..og så kommer "stilen" hen ad vejen ;)

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er blevet rigtig godt. Kan godt lide det sort/hvide billede er sat skøvt på, det er en lækker detalje.
  Jeg kan godt følge dig i det er nemmere at lave kort, det synes jeg også *G* LO's ligge gerne natten over hos mig, fordi jeg liiige skal sove på det.

  SvarSlet
 5. hvor er den smuk, lækre detaljer
  klemmm♥

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert Lo. Fine detaljer.

  SvarSlet
 7. Du har ret - det er MEGET nemmere at lave kort! Jeg er dog blevet vild med at lave LO - for der kan komme meget mere dims på - hihi... og jeg elsker at fordybe mig i et LO - og få ideer ud fra det billede jeg bestemmer mig til at scrappe.
  Dit LO er rigtig sødt og i dejlige farver.
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Det er SÅ flot at jeg godt kan forstå det har taget en hel dag - men det vigtigste er at du HAR lavet årets første LO - ØV det har jeg så ikke lige. =0) Men en masse kort har jeg lavet - for vi drukner i fødselsdage og nabokobberbryllup osv.

  SvarSlet
 9. Det er et flot LO du har lavet, med en fin række af billeder - vil godt tro det er svært, bare størrelsen på et LO virker helt afskrækkende på mig, så jeg har aldrig forsøgt mig udi kunsten ;0)
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 10. Hvor er det smukt... så lækre detaljer med alle syninger. Nogle rigtige skønne billeder. En dag er ikke så dårlig... jeg tager sommetider 2-3 dage inden jeg finder de rigtige papirer og farver til et LO :-)
  Ha en god aften

  SvarSlet
 11. For en flott lo! Jeg liker godt fargene du har brukt, og det at du har et sorthvitt-bilde imellom de andre ble veldig tøft. Digger den doilyen du har bygd opp med flere kakeservietter og diverse, det ble kjempefint! Flott ellers med knapper og diverse. :)

  Klem, Anne.

  SvarSlet
 12. Ja, man tror jo, man er gået forkert, når der dukker et Lo frem....
  Men hvor er det smukt. Den cluster er da bare genial og flot med de syninger.. Og søde billeder.
  Dengang i gamle dage....da jeg lavede layouts, (for ½ år siden) kunne det da sagtens tage flere dage at lave noget, jeg var tilfreds med. Men det er en dejlig proces.

  SvarSlet