onsdag den 30. marts 2011

Påske kort

Så har jeg leget rundt med mine Copics, wii det er sjovt, men også ret svært. Det giver blod på tanden efter mere og nye behov for flere farver (mange flere) tihi....


Tilda er bare så sød, hende må jeg også have flere af over tid.  Er begyndt at spille lotto *GG*

Her i Kbh skinner solen, og det er bare så dejligt. 
Tusind tak for alle jeres super søde kommentarer det er bare SÅ dejligt.
Rigtig god eftermiddag til jer alle.

16 kommentarer:

 1. Nårh, det er bare sødt :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et sødt påskekort du har lavet, sød magnoliapige, ja de er lidt svære at male med de penne, og hvor er det en super flot blomst du har på. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er det fint. Og flot farvelagt.
  Nå, du skal da bare på convention en gang mere.....incl. pengepung. Så har du det hele....hihi.

  SvarSlet
 4. Et rigtig flot påskekort og er imporneret af din farvelægning :o)Vi ses da bare til convention til efteråret som Aka siger.. griner.. hvis du da ikke har købt farverne inden da.

  SvarSlet
 5. Det da super flot farvelagt... og et sødt kort, ja det en dyr hobby man har kastet sig over :-) jeg har nogle af mine copics til salg, jeg fik aldrig rigtig startet før jeg så begyndte på promarkers... Men hvis du er interesseret så skriv, så kan du få farverne og en god pris :-)

  hav en fortsat god aften

  jayne

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot farvelagt! Et rigtig sødt kort.

  SvarSlet
 7. Det er et rigtig sødt kort - og fint farvelagt! :)
  ...men se nu dér - nu får du flere behov *TSK*....*GG*

  SvarSlet
 8. Hvor er det dog et godt påske kort :D

  SvarSlet
 9. Oj, hvor er det flot. Sødt sat sammen og flot farvelagt. Jeg tog mine copics frem den anden dag og brugte også blederpennen, men så gik det helt galt, farven trak ud over stregen. Hvilket papir bruger du??

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare smukt!!
  Du er da dygtig til at farvelægge... glæder mig til jeg selv får invisteret i nogle farver, det ser virkelig godt ud.. især med den natur farve i hovedet...

  Kan godt li du har skrevet god påske hele vejen rundt.. :)

  SvarSlet
 11. Hvor er det smukt med to skønne stempler, som du har farvelagt så fint. Ser godt ud med teksten hele vejen rundt

  SvarSlet
 12. super dejligt kort og flot farvelægning. Svar på dit spørgsmål, Love2scrap har noget papir i en blog beregnet til promarkers, lidt blankt papir for akvarel papir er ikke godt til copic eller promarkers, jeg har valgt at skifte til promarkers fordi jeg tit oplevede at copic tørrede ud uden at være brugt særlig meget mens jeg har en promarkers jeg har købt for ca 4 år siden som stadig er god. Du må have en god dag

  SvarSlet
 13. This article was vey helpful to me. It helped me to be informed and more aware. The details were such a blessing, thanks.

  cheap clomid

  SvarSlet
 14. Your blog looks nice, even so it would be far better if you’ll be able to use lighter colors too as a professional design. This will make sure that a lot more readers come to check it out.Informative post by the way!

  paxil

  SvarSlet
 15. Excellent post I must say.. Simple but yet interesting and engaging.. Keep up the awesome work!

  paxil

  SvarSlet