torsdag den 15. december 2011

15 dec

Lille kort indlæg fra min side idag : )

Aka synes det er utroligt at vi har gas : )) det er der rigtig mange her i KBH der har, så for os er der ikke noget specielt, vi har dog el til ovnen. Jeg vil faktisk meget nødig undvære mit gas, elsker det : )


Jeg har fået skrevet nogle julekort, og fået lavet hvidkålen, den lægger nu i fryseren klar til at blive til "Gammel dags hvidkål", den skal spises juleaften.
Mums her er der en ting JEG ikke vil undvære *GG*

Lige et billede af noget nyt jeg har købt i år, synes de er så søde

Tusind tak for alle jeres søde og dejlige kommentarer : )
vi ses i morgen.

15 kommentarer:

 1. Hvidkål juleaften?! Ja, ja, det er åbenbart ikke kun gassen, der er speciel ved jer sjællændere. ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg tror der er mange på sjælland, der har naturgas.
  Sikken nogle skønne fugle

  SvarSlet
 3. Skønne fugle - og her i Nordsjælland står den altså på hjemmelavet rødkål og det gjorde det også da jeg var barn i København. Sjovt som jul kan være forskellig - måske mere fra familie til familie end fra by til by. ??

  SvarSlet
 4. Her har vi også gas.:-)) Rigtig søde fugle.

  SvarSlet
 5. Hvor er de søde dine fugle, hvor har du fundet dem henne? Hvidkål har jeg aldrig hørt om juleaften, men traditioner er jo forskellige:0)

  SvarSlet
 6. Sikke søde højbenede fugle...
  Og hvidkål hører julen til - men ikke juleaften. Det er kun ægte sønderjyder der spiser det. Vi andre spiser rødkål til anden.

  Jeg troede da kun, det var folk langt ude på landet (og visse sommerhuse) der havde gas. Tænk så klog man kan blive af at juleblogge....hihi.
  God aften derovre...langt ude på landet.

  SvarSlet
 7. Jeg er misundelig - jeg vil også hellere have gas - det ved man da hvad er - hihi. Hvidkål juleaften er jeg til gengæld ikke misundelig på - griner. Jeg ska ha Svogers farserede kalkun - det kan ikke gøres bedre! MUMS. Hvor er de søde dine ... ehmmm.... langbenede pingviner - eller nåwet? :)

  SvarSlet
 8. Hvor er de søde de fugle... Det er altid dejligt at få lidt nyt til at supplerer alt det andet ;) Vi har da sørme også gas hos os... Og det er vi vældig glade for ;)

  SvarSlet
 9. Sjovt med hvidkål juleaften, det fik mine svigerforældre også, men de var vendelboer - jeg troede det var egnsbestemt, men det er da lidt langt fra København.
  Sjove julefugle du har købt.
  Kan du ha' en god aften.

  SvarSlet
 10. Sikke sjove fugle du har købt, jeg kan se du bor i Valby, jeg på Frederiksberg vi har også bygas, det er det bedste at lave mad på.
  ja jeg elsker hvidkål og ville gerne spise det til juleanden, men vi skal til en søn, og der er hvidkål hvis ikke det man mener er julemad. knus morkaren.

  SvarSlet
 11. De er rigtig søde dine fugle. Hvidkålen springer jeg over ; ) : )

  SvarSlet
 12. Sikke et sødt fuglepar... Vi får julekl til julefrokosten med pølser og frikadeller... det er vist sønderjysk... ??
  Det er ældstesønnen & kæresten, der står for det projekt...!!

  SvarSlet
 13. Hvor er de kære dine fugle... og rart at være i god tid med maden ;-)
  Ha' en fin 16. dec

  SvarSlet
 14. De er vildt søde de fugle, hvor har du købt dem?

  SvarSlet