torsdag den 22. december 2011

22 dec

Kære alle
Tusind tak for div links : ) endnu er det ikke lykkes at finde det rigtig, men der er håb, min bror har spottet noget han mener kan bruges i indre by, så der skal min mand ud i morgen, så håbet er lysegrønt. Min bror har faktisk givet Sebastian det første skuffedarium, så der er gode muligheder : ))

Jeg har handlet ind til julen til det store guldmedalje hele dagen, så jeg er ret træt tihi.. Juletræet er fældet og næsten på vej ind i stuen. Så kan det blive pyntet i morgen : )

Er i klar???

Lige et billedet af noget juletræspynt, jeg ikke kunne stå for : ) det måtte bare med hjem.

Håber i får en rigtig dejlig og hyggelig aften her d. 22 dec og tak for alle jeres dejlige kommentarer

9 kommentarer:

 1. Sikke et skønt stykke julepynt, som du er faldet over.

  Vi er stort set parate til juleaften - faktisk mangler jeg vist kun noget opvaskemiddel! Dagen i dag har vi brugt på at lave brændte mandler og flødekarameller - mums!

  SvarSlet
 2. Sikke et par skønne skøjter. Jo jeg har også været ude at handle ind sammen med resten af nordsjælland. Det blev til 8 fyldte indkøbsposer og 1270 kr fattigere, men så er der også til en uges tid.

  SvarSlet
 3. Det er et skønt stykke jylepynt du har købt. Jeg er klar til julen. Vi skal ned til min mor og far. Og min mor vil helst klare maden selv, så jeg skulle bare købe mandelgaven. Nemt ikke?

  SvarSlet
 4. Søde skøjte til dit juletræ, sjovt med sådan forskelligt julepynt. juleknus morkaren.

  SvarSlet
 5. Forstår godt at skøjterne måtte med hjem til træet. Håber din mand får fat i det skuffedarium i morgen.
  Fortsat god aften.

  SvarSlet
 6. Det var vel nok nogle søde skøjter.... Jeg tror jeg er ved at være klar.. På nær med helbredet ;) Vi skal ikke holde julo hjemme, så det mindsker jo forberedelserne. Alle gaverne fik min far med hjem i lørdags - med barn, barnevogn og 50 kg hund er der nok at skulle have plads til i forvejen. Idag har vi fået pyntet juletræ herhjemme, så skal jeg lige have lagt sidste hånd på et par gavekort der skal i julegaverne, og så er vi vist ved at være der... Udover tøj der lige skal pakkes ;)

  SvarSlet
 7. flot julepynt .. -

  Ja vi er klar her i Hundested, - dejlig jul til jer alle sammen :)

  SvarSlet
 8. nej hvor er den fin....hvor løber man på sådan noget flot pynt??

  SvarSlet
 9. Wow, de skøjter er for lækre.
  Rigtig rigtig glædelig jul, jeg håber i får en fantastisk dag.
  Knus herfra til dig, fordi du altid er så sød

  SvarSlet