torsdag den 20. december 2012

20 dec.

Jeg har pakket gaver ind hele dagen stort set, det er så hyggeligt, jeg skulle bare lære at begynde noget før, for det ender altid med at jeg stresser.
Jeg mangler stadig nogle til og fra mærker, jeg laver dem i denne stil i år ikke dem alle men nogle af dem ; )

Denne er til Sebastian og jeg den ligner kortet hans lærer fik i går : ) jeg bruger copics til at farvelægge, jeg elsker dem : )
Jeg skylder måske lige at fortælle noget om Sebastian, han er autist og har stort set aldrig modtaget undervisning, både fordi han har haft "knap" så gode lærer, men også fordi Sebastian er meget sansemæssig påvirket på alle fronter, samtidig er han altid meget træt, hvilket jo gør opgaven svær.

Nu er han to dage ude på hans skole, i 1,5 time sammen med hans lærer og 2 gange kommer den samme lærer herhjem og underviser ham også i 1,5 time.
Det går bare så godt, og derfor er jeg super glad, og Sebastian med : ))
Det blev vist lidt langt sorry ..


Lige et billede af mine kalendergaver,så må jeg heller komme i gang med at lave  gode råd, forklaringen på hvad gode råd er kan i finde hos AKA, håber det er ok Annette : )
Rigtig god 20 dec til jer alle : )

9 kommentarer:

 1. Sødt tag og lækkert med kalendergaver.
  Du må have en god aften.

  SvarSlet
 2. Super sødt Til Og Fra kort.
  Dejligt at det går godt med Sebastian.

  SvarSlet
 3. Sødt tag også :)

  Jeg har arbejdet med en dreng jeg skulle undervise og passe som var autist,
  og det er nemlig rigtig rigtig svært for dem med undervisning og mange andre ting. Drengen her boede på "børnehjem" hvor jeg arbejde, og jeg var den eneste af alle ansatte han knyttede bånd til, jeg var den eneste der måtte røre ved ham og børste hans tænder mm. Det kræver virkelig den helt rette person for det enkelte barn der har det sådan, så det rigtig dejligt i har fået netop DEN person.. Det rigtig godt for ham.. Håber i kan have den lærer i mange år frem til ham..


  Lækre lækre gaver mums!!!

  Rigtig glædelig 20 december...

  SvarSlet
 4. Det er sltså nogen skønne kalenderting du har fået dig ;)
  ..og så godt at høre at der sker noget godt for Sebastian i forhold til skole osv., og dejligt at I har fundet lige præcis den person der kan gi' ham positive oplevelser :)

  SvarSlet
 5. Hvor er dettte sødt kort.
  Hvor er det godt Sebastian er glad for hans lærer,
  Og at hans mor også er det. Det betyder meget.
  God aften til jer. :0)

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig er det i orden at få gode råd hos mig...i dobbelt forstand !
  Håber du kan bruge opskriften.
  Har netop i dag haft besøg af Eriks tidl. sekretær + mand - som har leveret den opskrift. Hun er en knag til madlavning er er ud af kogekonefamilie fra Åbenrå. Så det må være en gammel opskrift.

  Hvor er det dejligt at høre, at det går så godt med Sebastian. Det trænger I sandelig også til. Han er altså også hårdt ramt....
  Men når vores børn trives, trives vi jo også - også som familie. Der bliver overskud til at prøve at leve som almindelige mennesker også.
  Så jeg håber, det fortsætter i samme spor.

  God aften derovre.

  Og skal da lige huske at skrive at det er et sødt til og fra kort. Mine er fra Netto i år.....pinligt.

  SvarSlet
 7. Dejligt at høre at det går godt med Sebastian og undervisningen.
  Og skønt gavemærke. Jeg er færdig med at pakke alle gaverne ind - er lidt stolt af mig selv. Men har også lavet nogle lidt enklere gavemærker;O)

  SvarSlet