søndag den 19. december 2010

19 dec

4 advent tiden flyver jo afsted : ) om 5 dage er det jul, heldigvis har jeg næsten styr på det hele. Hved med jer, er i ved at være klar til til julen?

I dag skal vi have lavet konfekt, ikke de store mængder, men bare lidt ; ) jo mere vi laver jo mere spiser vi, så heller lidt men godt : )

Pakken fra min mand i dag
Kender i disse opbevarings lommer ?
Regner med at nogle af mine clear stamps skal opbevares i dem. De skulle passe til Hero arts, men synes måske nok de er lidt små, jeg prøver mig frem ; )


Pakken fra SS var i dag fra Lindberg
Tak Mette ; )
De er godt nok søde de små pakker.
Min veninde og mig giver hinanden advents gaver, denne lille bog fik jeg i dag.Til Iversen : Jeg kan ikke få lov at lægge kommentarer på din blog, den har før drillet men de sidste dage kan jeg slet ikke få lov : (
Drillenisser ?????

Karina spurgte om jeg havde glemt kameraet : ) det gjorde jeg, men med vilje, bambi på isen, og risikoen for at falde, med kameraet, synes jeg ikke lige var den bedste kombination fnisss.... Så ingen billeder py.........

Rigtig god 4 advent til jer alle, håber i får en hyggelig dag

7 kommentarer:

 1. De lommer kender jeg ikke. Men det ville nok være godt at købe sådan nogle... Jeg har nemlig temmelig meget kaos i mine stempler ; )
  God 4. søndag i advent.

  SvarSlet
 2. er stadig noget misundelig over din mand:)

  Lækre gaver. Ha en god advent.

  SvarSlet
 3. Sikke dejlige ting du igen har fået.

  Jeg har købt nogle af de lommer. Jeg bruger dem til blomster og bånd, når jeg slæber scrapsager med i sommerhuset. Men stempler er da også ved at være et problem, for lageret vokser jo efterhånden.....så måske skulle jeg prøve. Lommerne findes i 2 str. - måske mere. Mine er mere høje og smalle - men stadig for små....Hihi.

  Vi er lige færdige med konfekten. Puha..og prøvesmagningen !

  God adventssøndag.

  SvarSlet
 4. De lommer kender jeg ikke, glæder mig til at høre om dine erfaringer.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 5. De lommer kender jeg godt, jeg har selv købt nogen til mine clear stamps, de er rigtig gode, med et par ringe til at samle dem, får man en lille bog med stempler. Jeg har to størrelser, tror du har fået den lille. den anden er lidt højere og lidt bredere, jeg syntes de passer fint til stemplerne.
  Det lyder sjovt med en tur på skøjter.... uha ved ikke om jeg stadig kan, det er osse mange år siden her.

  SvarSlet
 6. Jeg tror da det er store konfektdag i dag - haha... min søster og jeg har også lavet konfekt i eftermiddag. Lækre ting du igen har fået .... det bliver da hårdt efter jul hva? Kommer du ikke til at mangle forkælelsen? :P

  SvarSlet
 7. Øhh... drillenisser??? Dem må jeg da skræmme væk :-)
  Har lige lidt travlt, så kommer ikke så tit forbi blogs i disse dage som jeg gerne ville - så godt at jeg lige så det.
  Rigtig dejlig nissepige og skønne grisebasser :-)

  SvarSlet