onsdag den 15. december 2010

15 dec

Så kom der hjemmelavet leverpostej, i fryseren til stor glæde for vores søn, han elsker min hjemmelavet leverpostej, det gør vi andre også, men han spiser normalt ikke leverpostej, så det er super dejligt. Den kan kun spises varm, smager ikke godt kold. Det når den så heller aldrig tihi.....
Laver du selv leverpostej til julen??

Jeg fik flere copics af min søde mand i dag, ihh hvor jeg glæder mig til at have tid, til at afprøve dem : )

Lige et billede af de sidste to dages gaver
Bånd fra Bertram, og søde stempel tryk af Lindberg
tusind tak piger : )





Nu vil jeg gå igang med Surrip, så vidt jeg ved er det kun sønderjyder der laver det.
Det ser måske ikke så lækkert ud, men det smager bare SÅ godt, gerne på groft rugbrød med sennep, rødbeder til.

Håber i får en super dejlig dag og jeg bliver SÅ glad for alle jeres dejlige kommentarer.

7 kommentarer:

  1. Ja vi har også fået hjemmelavet leverpostej i år, det var nogen min søn havde med hjem fra hjemmekundskabstimerne i skolen. Men derfor smager de jo stadigvæk godt. Jeg tror du har ret i at det kun er sønderjyder som laver surrip. Håber at du får en dejlig dag, og at du snart får tid til at lege med dine copic's

    SvarSlet
  2. Ih hvor er det også nogle dejlige gaver du får :)

    SvarSlet
  3. Ja jeg laver også leverpostej til julefrokosterne hvert år - egentlig skørt at man ikke laver det i årets løb - men nok fordi vi også kun kan lide den varm.

    SvarSlet
  4. Dejlige gaver du bliver forkælet med.

    Næh, jeg laver ikke leverpostej mere. Ren dovenskab, for den hjemmelavede smager absolut bedst.
    Og surribben må du godt ha for mig. Men jeg er jo heller ikke indfødt sdr.jyde. Men vi møder den på alle juleborde her.

    SvarSlet
  5. Jeg laver somme tider leverpostej, dog ikke nødvendigvis til jul. Og ja!! de smager fantastisk... uhmmm.... ikke mærkeligt man bliver til lidt mere i julen - haha. Søde stempeltryk du har fået - er lidt vild med den peberkage!

    SvarSlet
  6. Min svigerfar plejer at lave hjemmelavet leverpostej til jul og det håber jeg også han gør i år. den smager himmelsk, men fedtprocenten skal man ikke studere for meget *G*

    SvarSlet
  7. Lun leverposteg lyder lækkert. Hvad pokker er surrip. Det må du altså forklare nærmere ; ) : )

    SvarSlet