mandag den 8. december 2014

8. december

I dag har min kære husbond og mig været inde i byen og købe julegaver, super dejligt vi fik købt en del, men mangler stadig nogle. Nu hjælper det : )
I år ønsker Sebastian sig ikke noget, suk … det har været svært, med ønsker  i mange år nu, men der har altid været noget han gerne ville have. Så i år har vi virkelig skulle bruge vores fantasi.
Han er jo ikke nogen alm. ung mand, heldigvis har han nogle interesser, som gamle græske mønter, historie bøger samt forskellige stenarter. Det lyder ikke som en 19 årige vel tihi……
Det var en dejlig dag, og blev afsluttet med noget lækkert mad til frokost : )
Lørdag fik jeg bagt pebernødder, og havde heldigvis lidt hjælp fra Sebastian : )Det tager lidt tid at trille alle de pebernødder, 2,5 time, men det er også hyggeligt : )

Disse to dåser er nye, fandt dem og kunne selv ikke stå for dem de er fra Maileg ( nok mest kendt for deres nisser) og denne har mit fødsels år på, så de måtte med hjem : )

Tusind tak for alle jeres kommentarer, også især jeres ros til min farvelægning *GG* Jeg øver videre : )

Rigtig god 8 december til jer alle.

11 kommentarer:

 1. De kage dåser ser jo antikke ud, super søde, og ja Mio det er galt når vores unger ønsker sig alting, men måske værre når de ikke ønsker sig noget, men du som mor er nok den best til at gætte hvad den unge mand vil blive glad for. knus morkaren.

  SvarSlet
 2. De dåser ser jo antikke ud..... Dit fødselsår Gigi ha ha.....
  Lyder som en god dag og flot dåse!

  SvarSlet
 3. Åh ja de børn er svære at hitte gaveønsker til. De har ikke samme behov som "normale" unge mennesker. Og sikke sjove ting Sebastian har kastet sig over....
  Vi er nok lidt lettere stillet her, for tøj og smykker er altid velkommen hos H.
  God aften herfra.

  SvarSlet
 4. Nøøøjjjj... hvor ser det lækkert ud!!
  Jeg får altså ikke bagt i år... har en dum arm!!
  Men der skal nok være småkager alligevel...
  Og super lækre dåser... Elsker også det der med lidt nostalgi... ;)
  Knus og god aften

  SvarSlet
 5. Lækkert med pebernødder! jeg har sat de næste to weekender af til julebag!
  Flotte kagedåser!

  SvarSlet
 6. Julegaveshopping kan nemlig godt være hyggeligt, bare det ikke er præget af stress og jag... Jeg mangler vist kun en enkelt gave... Men det er så også en af dem der volder kvaler og giver grå hår.....

  SvarSlet
 7. Gid det var mig der var næsten færdig, men med såå mange som vi har efterhånden er det godt nok en større opgave LOL.
  De dåser er bare fine, og det er pebernødderne bestemt også.

  SvarSlet
 8. Sådan har jeg også, altså en uden ønsker! Nå vi finder nok på noget.
  Det der godt ud med alle de pebernødder, det var da godt du fik hjælp

  SvarSlet
 9. Fede dåser.. og mon også ikke indholdet er rigtig mums?

  SvarSlet
 10. Ja, nogle er bare svære at købe gaver til - vi er også ved at være tæt på målet. Mangler vist kun 3 og de vigtigste (børnene) er klaret ;)
  Lækker dåse fra Maileg, som jeg godt kan forstå, du ville have fingre i - og når de så bliver fyldt med hjemmebagte pebernødder, er det jo helt perfekt

  SvarSlet